Евтин дом - мнения, на които не трябва да обръщате внимание

9915
Евтин дом - мнения, на които не трябва да обръщате внимание
Снимка: iStock

Строежа на дом си е сериозна задача. Отнема време, пари и добра фирма, която до го извърши. Един от най-реномираните избори за мобилни домове в България е EvtinDom.eu, но днес няма да им правим реклама а ще разгледаме въпрос с негативните и позитивните мнения за тях и защо, реално, нямаме нужда от тях.

Пътя към един евтин дом минава през правилната строителна фирма

Фирми много има, обещания още повече, а коментарите по техен адрес са петократно количеството реално значима информация по темата. Човек е доверчив по природа, най-вече защото сме социални създание и зависим от тези покрай нас.

За това инстинкта му да потърси мнения по въпроса с някоя услуга е напълно естествен. Но причината да не е добре да се доверяваме на мненията на анонимни хора, е именно понеже не знаем условията зад тяхното недоволство – това е ако приемем, че тези мнения са истински и не са създадени умишлено.

Друга е темата за това от кого са оставени тези мнения. За съжаление честа практика в някои икономически сфери стана уронването авторитета на конкуренцията която е на върха.

А EvtinDom.eu са именно на челни позиции вече 10 години и има причина за това – понеже реалният продукт зад името е добър.

Само недоволните клиенти оставят коментари

Един клиент, който е доволен би оставил коментар по-рядко, понеже е прекалено зает да се радва на придобивката си. За него страницата с Евтин Дом е затворена.

Какво би го накарал да търси за мнения за нещо, което вече има? За това по-големият обем от коментари в интернет са или на клиенти, които не са получили всичко, или на такива, които с некоректна цел пълнят пространството с неверни истории.

Конкуренцията в строителният бизнес е ожесточена

Както споменахме по-горе, конкуренцията в България е доста жестока. Това важи за всички отрасли, но особено много за строителният. Хората със способност да плащат са малко а фирмите са много. Тези на върха не са там понеже имат добра реклама, а понеже са реално добри.

Такъв е случая с Евтин Дом, те са на върха понеже реалността е много по-различна от това, което се намира по форуми и разни сайтове – няма как да е иначе, все пак не сме будали.

Да си на първо място, освен много клиенти, си има и своите недостатъци. Най-очевидният е това че имаш голяма мишена на гърба си и че всеки под теб иска да е на твое място.

А ако не са толкова добри колкото тези на върха, единственият начин да се опиташ е да ги свалиш като пълниш пространството с неща, които са далеч от реалността.

Защо се прилага тактика „изгорена земя” срещу Evtindom.eu

За евтин дом мнения всякакви има, истината зад тях може да е разнообразна. Това което се забелязва и разстройва много хора, е това, че има не малко коментари, които изразяват недоволство.

Негативното привлича внимание поради поредица психологични фактори и я смятаме като индикация за достоверност. Важно е кой оставя тези коментари? Реални хора ли са или е конкуренцията, която се опитва да избута този, който е на върха?

Ако са реални хора, защо са недоволни? Липса на комуникация ли е, не са разбрали условията или просто са свръх взискателни? Знаем, че има такива хора, които няма как да бъдат задоволени, без значение какво правите – всички знаем поне един такъв човек – дали е на работа, учител, родител, приятел, има ги навсякъде.

Ехо камерата на интернет пространството

Ехо ефекта от повтаряща се информация идва от природният факт, че подобното се намира. Там консенсуса е мигновен понеже мненията са еднакви и така човек не може да добие обективна представа за истината отвъд това пространство – за това е и ехо ефект – понеже казаното бива повторено многократно сякаш има много хора зад него.

Собствената отговорност и разумен подход при избор на строител

Евтин дом мнения

Има нещо иронично в търсенето на мнения за нещо ще бъде собственост – индивидуално. Причината да строим къщи и да бягаме от града е понеже не ни се съобразява с музикалните вкусове и настроения на съседите.

Искаме да имаме собствено пространство, да го стопанисваме по наш образец и нашият закон и правила да царуват там – то да бъде наше. Иронията идва от там, че търсим и гледаме мнения за Евтин дом ЕООД от хора, дори се изкушаваме да следваме съвети на друг, за нещо, което е наше.

Личната отговорност и разум би трябвало да възцаряват, преценката на своя глава е главният инструмент за достигане на истинско, крайно решение по въпроса с Евтин Дом.

Съвет когато работите с Евтин Дом

Както казахме – за евтин дом мнения много има, добри и лоши, но те могат да ни подведат. Това което е актуално и реално зависи от нашата преценка. За това нашият съвет при работа с тях е да водите открита и ясна комуникация – задавайте въпроси – те са повече от готови да ви отговорят.

Фирми като Евтин Дом са и задължени да ви казват истината – иначе няма да са успешни, а това е нелепо при сериозен бизнес като строителството. За това питайте – не чакайте и не се задоволявайте с недомлъвки, от ваша или от тяхна страна.

Питайте за цените, ценообразуването, питайте за всичко, което ви интересува, защото това е вашият дом, а не на случайни хора в интернет. Не те ще го изплащат, не те ще живеят в него а вие – то е ваша собственост – за това питайте, за да знаете.

Фирмата има ли сертификат

Да, имат и то е ясно показано на техният сайт. Такъв сертификат не се дава на всеки и не всеки членува в Камарата на Строителите в България. Не и всеки е на първо място в класациите за подвижни и сглобяеми домове, но за сметка на това Евтин Дом са.

А защо е evtindom.eu на първо място? Причината се корени в реалната коректност в изпълнение на проектите, в добрите им цени и в клиентското им обслужване. Нямаше да са там ако не бяха реално добри, никой не може да е на предни места вече 10 години ако не предлага това, което рекламира.

Защо да не се доверяваме на анонимни мнения

Когато търсите истина, едва ли ще я намерите забулена зад анонимност. По дефиниция анонимността е скритост, прикритост, неяснота – а от там идва и проблема с достоверността.

Евтин дом са открити, наяве и лесни за намиране, те и техните обекти са налични. С тяхна помощ ще се една крака по-близо до мечтания дом – вашето малко царство. Доверете се на собствената си преценка – говорете и проверете сами. Ако не можете да имате доверие на случайни хора поне можете да имате такова на себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Има ли дневна доза захар, която да не преминаваме?

Каква дневна доза калций е полезна за нашия организъм?

Какво първо да направим при разтегнат мускул

Дневна доза: колко сурови бадеми най-много да ядем?

Топъл или студен компрес помага повече при болки в коляното

7 ТОП съвета за успешна първа среща

Какво е сорбитол? Ползи, употреби и странични ефекти

Без болка: Как да премахнете мазолите по краката си?

Съвети за естественото преодоляване на преддиабетното състояние

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com